Alku

Pasille kävi tämän vuosikymmenen alussa omakohtaisesti selväksi, että laajamittaisen kyselytutkimuksen toteuttaminen on Suomessa hankalaa – ja kallista. Kun tämän huomion päälle lyötiin jo aikoinaan Salora Managerilla ja Commodore64:llä koodauksen aloittanut, sittemmin automaatioiden, ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn kanssa pähkäillyt Pasi ja tiivis koodausjakso, saatiin ratkaisu mainittuun ongelmaan: On-Time Research Solutions Oy. Ajatus, joka lähti kyselytutkimuksen toteuttamisesta ja kasvoi kattamaan kaikenlaiset puhelinsoittoautomaatiot.

Missio

Meidän mielestämme maailmassa on liikaa pelkoa. Pelkoa ja peruutuspeiliin tuijottelua, joka estää yksilöitä nousemasta harmaasta massasta. Edelläkävijän viitta on raskas kantaa. Haluamme olla edelläkävijä Suomen, ja samalla koko maailman robotiikka- ja automaatio-ratkaisuissa.

Missionamme on hälventää pelkoa ja auttaa rohkeita yrityksiä nousemaan omaan luokkaansa. Me janoamme uusia avauksia – sellaisia, jotka oikeaan aikaan oikeassa paikassa tehtynä mullistavat kokonaisia toimialoja! Sellaisia menestystarinoita, jotka saavat muut yritykset pysähtymään ja hämmästelemään tämän yhden uskaliaan toimintaa.

Me haluamme näyttää, että automaatio ei ole uhka vaan mahdollisuus. Automaation ja robotisaation avulla yritykset – ja ihmiset – voivat keskittyä niihin asioihin missä he ovat hyviä. Suoraan sanoen meitä ajaa aito halu tehdä tästä maailmasta parempi paikka olla ja yrittää.

Me

Pasi

Pasi Matilainen on teknologian ja tietojärjestelmien mestari. Sensei, jonka aivokapasiteetti pyörittää korkean tason ajattelua jatkuvalla syötöllä.

Pasilla on pitkä kokemus koodauksesta niin PC- kuin mobiilipuolellakin. Hän on vetänyt isoja kansainvälisiä tietojärjestelmäprojekteja mm. Kiinassa. Ja onpahan hän käynyt myös perehtymässä tekoälyn saloihin Edinburghin yliopistossa. Tällä hetkellä Pasia kiinnostavat erilaiset automaatiot, muun muassa markkinoinnin saralla. Henkilökohtaisena visionaan hänellä on pitkällä aikavälillä automatisoida kaikki työ.

Teemu

Teemu Valkonen on liiketoiminnan maestro, jonka tahtipuikon liikkeistä muodostuu ikimuistoisia menestyksen säveliä. Teemun ehtymätön innostus ja opinhimo ruokkii jatkuvaa kehittymistä niin henkilökohtaisella kuin liiketoiminnankin tasolla.

Teemun näytöt liiketoiminnan kehittämisestä ovat omaa luokkaansa, moni yritysidea on muovautunut hänen hyppysissään menestyväksi liiketoiminnaksi. Ja onhan ne oppirahatkin jo maksettu. Hän on 2000-luvun alkupuolelta lähtien perustanut tai ollut mukana perustamassa useita menestyviä yrityksiä. Hän innostuu vapaa-ajallaankin sukeltamaan robottien ja automatisaation syviin ja sameisiin vesiin – ja haluaa myös jakaa tietoaan ja auttaa yrityksiä hyödyntämään näitä nykyajan ja tulevaisuuden työkaluja.

Tuomas

Tuomas Kaleton on tiimimme uusin hankinta. Tuomas opiskelee JAMKissa liiketaloutta viimeistä vuotta pääaineinaan myynti ja digitaalinen markkinointi. Hän on velho luomaan asiakaslähtöisiä palvelumuotoiluja, jotka palvelevat niin yrittäjää kuin suurta yleisöä. Miehen motto palvelujen osalta on ”Jos se ei ole helppoa ja kivaa, se ei ole valmis”

Tuomaksen harrastuksiin kuuluu jääkiekon ja valokuvaamisen lisäksi järjestötoiminta. Hän hääräilee opiskelija-aktiivina koulunsa opiskelijakunnassa JAMKOssa ja liiketalouden opiskelijoiden järjestössä Konkurssissa. Järjestömaailma on hänelle kuin toinen koti

Mitä sitten?

Tiedät nyt keitä me olemme, mistä tulemme ja mitä kohti olemme menossa. Mitä tämä tarkoittaa sinulle?

Asiakkaan silmin

Tulevaisuus lähestyy päivä päivältä. Siksi ne yritykset, jotka uskaltavat lähteä hyödyntämään meidän tarjoamiamme palveluita ja ajattelutapaa tulevat pärjäämään. Tahdomme helpottaa ihmisten arkea ja työtä teknologian avulla, joten jos olet tällainen eteenpäin katsova ja rohkea yrittäjä. Me olemme paras mahdollinen kumppani sinulle. Me autamme sinua nousemaan täyteen mittaasi ja ottamaan sen kaikista pelottavimmalta tuntuvan ensimmäisen askeleen matkalla kohti menestystä.

Työntekijän silmin

Me emme harrasta ylenpalttista säätämistä ja kaiken pinoamista hierarkioihin. Sen sijaan me tarjoamme työpaikan, jossa viesti kulkee, työstä nautitaan ja homma pelaa. Me myös toimimme niin kuin saarnaamme, eli automaation mahdollisuuksia hyödynnetään kaikessa missä voidaan – ja uusia sovellutuksia mietitään koko ajan. Tämä kaikki kiinnostaa meitä valtavasti, ja samaa kiinnostusta toivomme myös tulevilta työntekijöiltämme.

Työn täytyy olla kivaa. Me olemme kivoja tyyppejä, teemme kivoja juttuja ja haluamme työskennellä kivojen asiakkaiden kanssa. Eli jos joku on joskus sanonut sinua kivaksi, saatat sopia joukkoomme!