Reagoi automaattisesti varauskalenterin muutoksiin

Automatisoidulla puhelinkyselyllä pidät varauskalenterisi jatkuvasti ajan tasalla ja paikkaat yllättävien peruutusten jättämät aukot joustavasti – ja ennen kaikkea automaattisesti. Palvelumme avulla voit esimerkiksi vahvistaa potilaidesi ajanvaraukset ja sopia tarvittaessa uuden ajan.

Pidä potilaasi kartalla sovituista ajoista

Automatisoiduilla puhelinkyselyillä voit helposti muistuttaa potilaitasi ajanvarauksista ja varmistaa, että viime hetken peruutukset tai peruuttamatta jättämiset jäävät minimiin. Nauhoitettujen kysymysten avulla potilaalle voidaan antaa tarvittavat vaihtoehdot vaikkapa ajan peruuttamisesta uuden ajan varaukseen tai asiakaspalveluun ohjaamisesta.

Organisoi peruutuspaikat täyteen hetkessä

Jos joku potilaistasi yllättäen peruu ajanvarauksensa, voit puhelinautomaation ja dynaamisesti muokattavien nauhoitusten avulla soittaa hetkessä läpi jonoon ilmoittautuneita potilaita niin kauan, että joku hyväksyy vapautuneen ajan. Näin varmistat, että työnteko jatkuu katkeamatta – ja tämä kaikki tapahtuu melkein kuin itsestään.

Seuraa asiakastyytyväisyyden kehitystä

Automatisoiduilla puhelinkyselyillämme voit kysyä asiakkaidesi mielipiteitä vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Voit hyödyntää automatisoitua puhelinkyselyä esimerkiksi asiakastyytyväisyyden kartoittamiseen ja asiakaspalautteen keräämiseen.

Jätä yhteydenottopyyntö - löydämme sinulle sopivimman ratkaisun

  • Kaikkialla toimiva pilvipalvelu
  • Järkevä hinnoittelu
  • Asiantuntijat tukenasi