Hyvän ja pahan taistelu

Hämähäkkimiehen setä antoi monia ohjeita supersankarille. Tärkein ohjenuora oli: suuri voima tuo mukanaan suuren vastuun. Sama oppi on viitekehyksenä jokaisessa Star wars elokuvassa. Käytätkö voimaa hyvään vai pahaan?

On valitettavaa lukea lehdistä uuden teknologian huonoista käyttötavoista tai jopa huijauksista. Olemme ymmärtäneet oman teknologiamme voiman sen synnystä alkaen. Aloitimme jo yrityksemme aikaisessa vaiheessa taistelun väärinkäytöksiä vastaan. Koulutamme huolellisesti asiakasyrityksiemme robotinkäyttäjät. Tärkeänä ohjenuorana toimii meilläkin Hämähäkkimiehen sedän neuvo. Käymme läpi eettiset kysymykset, lakipykälät ja meidän tiukat pelisäännöt, jotka pohjautuvat kuuntelijalähtöiseen puhelurobotin käyttöön.  Teemme yhteistyötä ASML kanssa, jotta voimme opettaa ihmisiä ja yrityksiä hyötymään oikealla tavalla uudesta teknologiasta. On hyvin loogista, että uusi asia vaatii oppimista ja siksi haluammekin toimia kuin kokenut Jedi-ritari toimisi. Haluamme jakaa tietoa ja osaamista eteenpäin.

Olemme myös perustaneet nettisivuillemme huijauspuhelulomakkeen, jossa ihmiset voivat ilmoittaa huijaus- tai väärinkäytösepäilyt puhelurobotiikassa. Pohjoismaiden johtavana SaaS -palvelutarjoajana koemme vastuuksemme pitää huolta myös koko markkinasta, jotta puhelurobotiikkaa hyödynnettäisiin oikein. Ohjaamme parhaamme mukaan nämä tietoomme tulleet huijauspuheluyritykset eri operaattoreille jälkikäsittelyä varten.

Oletko saanut huijauspuhelun? Ilmianna se tästä:

https://ontime.fi/saitko-huijauspuhelun-suomalaisesta-numerosta-toimi-nain/

Yhdessä pystymme voittamaan taistelun näitä pimeän puolelle lipsuneita yrityksiä vastaan.

Jos haluat kuulla, kuinka mahdollisesti tehokkainta vastavuoroista viestintäteknologiaa voit hyödyntää oikein omassa yrityksessäsi voit olla yhteydessä allekirjoittaneeseen tai

Varaa maksuton 15 min etäkonsultointi tästä