21.10.2014

Puhelinkysely (tee-se-itse kyselytutkimus)

Tervetuloa tee-se-itse-puhelinkyselyihimme, joiden avulla kyselytutkimusten toteuttaminen on helppoa ja nopeaa. Tutkimustarpeesta tuloksiin pääset jopa alle tunnissa! Puhelinkyselyt soveltuvat kaikenlaisten kvantitatiivisten markkina- ja mielipidetutkimusten sekä muiden kyselyiden ja sidosryhmäviestinnän toteuttamiseen.

0,30 €
per soitto*)
  • Automaattisesti satunnaistetut kohderyhmät – ei enää vaivalloista vastaajien metsästämistä
  • Ylivertaisen nopeat suoritusajat – jopa 3600 puhelinhaastattelua tunnissa
  • Tutkitusti laadukkaat tulokset – vastaavat perinteisiä puhelinhaastatteluita
  • Aloita jo tänään! Uusille käyttäjille ensimmäiset kymmenen puhelua maksutta!
Palvelun osoite: https://puhelinkysely.fi/

Jos tarvitset apua kyselyn suunnittelussa, äänittämisessä tai tulosten analysoinnissa, ota toki yhteyttä meihin ja pyydä tarjous. Autamme mielellämme kyselytutkimusten eri osa-alueissa. Voimme esimerkiksi suunnitella kyselyn kanssasi, jonka jälkeen voit suorittaa sen myös toistuvasti ja kerätä tuloksia haluamaasi tahtiin.

Toteutamme myös kokonaisia kyselytutkimuksia avaimet käteen -periaatteella, jos itsepalvelu ei ole oma juttusi. Tällöinkin ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin.

*) Palvelun hinta on 0,30 € per soitettava kohde kyselyn alkavaa 5 minuuttia kohti. Vähimmäishinta on aina 10,00 €, vaikka kohteita olisi vähemmänkin. Hintoihin lisätään ALV 24 %. Esimerkiksi 500 soitettavan kohteen alle viisiminuuttisen kyselyn hinta on 186,00 € arvonlisävero mukaanluettuna eli 0,372 € per kohde. Hinta sisältää yhden uusintasoiton ensimmäisellä kerralla tavoittamattomiin numeroihin. Kyselyiden suunnittelu ja testaaminen on maksutonta. Lue lisää palveluhinnastostamme.