1.7.2013

Palvelumme

On-Time-tutkimuspalveluiden ytimessä on kehittynyt tietotekninen ratkaisu automatisoitujen puhelinhaastatteluiden suorittamiseen. Järjestelmämme pystyy suorittamaan tuhansia puhelinhaastatteluita tunnissa, minkä ansiosta laajatkin kyselytutkimukset voidaan toteuttaa nopeasti, edullisesti ja tehokkaasti.

[ Asiakastyytyväisyyskyselyt | Asiakaspalautteet | Markkinatutkimukset | Mielipidemittaukset | Jäsenkyselyt ]

Ideasta tuloksiin

Suomi on täynnä tietoa, joka odottaa vain tutkijaansa. Kuluttajien mieltymykset, äänestäjien toiveet ja valinnat, asiakkaiden tyytyväisyys sekä moni muu tiedonjyvänen on vain puhelinsoiton päässä. Automatisoidun palvelumme ansiosta voit saada kaipaamasi tiedon käsiin samana päivänä tai jopa vain tuntien kuluessa siitä, kun olet tunnistanut tiedontarpeesi.

Tietoa oikeasta paikasta oikeaan aikaan

Palvelussamme kyselyt voi kohdistaa joko entuudestaan tuntemallesi kohderyhmälle – esimerkiksi asiakas- tai jäsenrekisterin pohjalta – tai satunnaiselle joukolle koko Suomesta tai vain tietyltä alueelta tai paikkakunnalta. Kyselyt voi myös suorittaa milloin tahansa päiväsaikaan, myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Tarvittaessa saman kyselyn voi suorittaa toistuvasti kyselytulosten muutosten seuraamiseksi.

Tee se itse tai käytä asiantuntija-apuamme

Palvelumme on suunniteltu siten, että kyselyjä on mahdollista rakentaa ja suorittaa täysin itsenäisesti tavallisen tietokoneen ja mikrofonin avulla. Tarjoamme kuitenkin myös asiantuntija-apuamme kyselyiden ja tutkimusten toteuttamiseen sekä tulosten analysointiin. Lisäksi yhteistyökumppanimme käyttävät palveluamme tarjotakseen kokonaisvaltaisia tutkimuspalveluja asiakkailleen. Kysy lisää, ota yhteyttä vaikka heti!

Lue lisää palvelun toimintatavasta tai tartu toimeen ja tee ensimmäinen kyselysi samantien!