Työnantajana

On-Timellä käsi kädessä kulkevat vastuu ja vapaus. Haluamme olla vastuullinen työnantaja ja taata työntekijöidemme hyvinvointi. Meillä työn tekeminen on IHAN oikeesti hauskaa.

Tässä 8 teesiä, joita vaalimme.


1. Ei turhaa byrokratiaa tai raportointia

Tulosurheilijoina haluamme käyttää kaiken mahdollisen energian töidemme hoitamiseen ja tavoitteiden täyttämiseen. Näistä syistä emme käytä aikaamme turhanpäiväiseen byrokratiaan, koska se ei näkemyksemme mukaan ole mielekästä tai järkevää ajankäyttöä.

2. Erinomainen sijainti

Olemme panostaneet toimitiloihimme erityisesti sijainnin ja viihtyvyyden osalta. Helsingin toimistomme sijaitsee Rautatientorin vieressä Mikonkadulla Epicenterissä ja Jyväskylän toimistomme Kivääritehtaalla. Laadukkaat ja rennot työtilat ovat yleisen fiiliksenkin osalta ovat meille tärkeä asia.

3. Joustavuus

Meidän mielestämme töissä on tärkeintä keskittyä olennaiseen, eli tuloksen tekemiseen, ei työtuntien laskemiseen. Meillä etäpäivät ovat sallittuja, mutta pidämme huolen siitä, että toimistolle on mukava tulla.

4. Kilpailukykyinen palkka

Tämä ei ole ensimmäinen rodeomme. Tästä syystä osaamme myös laskea ja suunnitella liiketoimintamme siten, että pystymme maksamaan varsin kilpailukykyistä palkkaa. Pidämme huolen siitä, että myös tuloksista palkitaan.

5. Mukavat työkaverit

Työnteon mielekkyyteen vaikuttaa varsin merkittävästi työkaverit. CV:n valitsemisen sijaan, palkkaamme aina ihmisen. Arvostamme erilaisuutta, saat olla oma itsesi. Joukkoomme kuuluu tällä hetkellä: maailmanmestari, extreme-harrastaja, jenkkifutispelaaja, koira-aktiivi ja chili-kokki. Tutustu meihin lisää

On-Time Rekry

6. Digitaalisuus ja uudet teknologiat

Meitä kiinnostaa digitaalisuus ja viestintä niin töissä kuin vapaa-ajalla. Varmistamme, että käyttämämme työvälineet ja ohjelmistot ovat nykyaikaisia, joilla työn tekeminen on mahdollisimman mielekästä, helppoa ja sujuvaa.

7. Työn ja vapaa-ajan tasapaino

Osa meistä on perheellisiä, osa matkustelusta kiinnostuneita sinkkuja. Mikä tilanne onkaan, ymmärrämme ja ennen kaikkea haluamme mahdollistaa terveen tasapainon työnteon ja muun elämän välillä.

8. Aidosti kannustava ilmapiiri

Autamme, avustamme, kuuntelemme ja tsemppaamme. Arvostamme huumoria ja pidämme huolta, että jokaisella on hyvä olla. Toisiltamme (ja toisistamme) oppiminen on tärkeää ja ymmärrämme, että ainoastaan joukkuepelillä onnistumme. Tämä on näkemyksemme rehdistä ja avoimesta johtamistavasta, jota vaalimme kaikessa toiminnassamme.