Työnantajana

On-Timella käsi kädessä kulkevat vastuu ja vapaus. Haluamme olla vastuullinen työnantaja ja taata työntekijöidemme hyvinvoinnin. Meillä työn tekeminen on ihan oikeasti hauskaa.

› Tutustu tarinaamme ja henkilöihin On-Timen taustalla

Tällä hetkellä haemme uusia ammattilaisia seuraaviin tehtäviin. Klikkaa ja lue lisää:

Senior Lead Developer
Software Developer


8 teesiä, joita vaalimme

1. Ei turhaa byrokratiaa tai raportointia

Tulosurheilijoina haluamme käyttää kaiken mahdollisen energian töidemme hoitamiseen ja tavoitteiden täyttämiseen. Näistä syistä emme käytä aikaamme turhanpäiväiseen byrokratiaan, koska se ei näkemyksemme mukaan ole mielekästä eikä järkevää ajankäyttöä.

2. Erinomainen sijainti

Olemme panostaneet toimitiloihimme erityisesti sijainnin ja viihtyvyyden osalta. Helsingin toimistomme sijaitsee Rautatientorin vieressä Mikonkadun Epicenterissä, ja Jyväskylän toimistomme on Kivääritehtaalla. Laadukkaat ja rennot työtilat ovat yleisen fiiliksenkin osalta meille tärkeä asia.

3. Joustavuus

Meidän mielestämme töissä on tärkeintä keskittyä olennaiseen, eli tuloksen tekemiseen, ei työtuntien laskemiseen. Meillä etäpäivät ovat sallittuja, mutta pidämme huolen siitä, että toimistolle on mukava tulla.

4. Kilpailukykyinen palkka

Tämä ei ole ensimmäinen rodeomme. Tästä syystä osaamme myös laskea ja suunnitella liiketoimintamme siten, että pystymme maksamaan varsin kilpailukykyistä palkkaa. Pidämme huolen siitä, että myös tuloksista palkitaan.

5. Mukavat työkaverit

Työnteon mielekkyyteen vaikuttavat varsin merkittävästi työkaverit. CV:n valitsemisen sijaan palkkaamme aina ihmisen. Arvostamme erilaisuutta, saat olla oma itsesi. Joukkoomme kuuluu tällä hetkellä: maailmanmestari, extreme-harrastaja, jenkkifutispelaaja, koira-aktiivi ja chili-kokki Tutustu meihin lisää

Teesit jatkuvat kuvien jälkeen

On-Time Rekry

6. Digitaalisuus ja uudet teknologiat

Meitä kiinnostavat digitaalisuus ja viestintä niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Varmistamme, että käytämme nykyaikaisia työvälineitä ja ohjelmistoja, joilla työn tekeminen on mahdollisimman mielekästä, helppoa ja sujuvaa.

7. Työn ja vapaa-ajan tasapaino

Osa meistä on perheellisiä, osa matkustelusta kiinnostuneita sinkkuja. Mikä tilanne onkaan, ymmärrämme ja ennen kaikkea haluamme mahdollistaa terveen tasapainon työnteon ja muun elämän välillä.

8. Aidosti kannustava ilmapiiri

Autamme, avustamme, kuuntelemme ja tsemppaamme. Arvostamme huumoria ja pidämme huolta, että jokaisella on hyvä olla. Toisiltamme (ja toisistamme) oppiminen on tärkeää, ja ymmärrämme, että onnistumme ainoastaan joukkuepelillä. Tämä on näkemyksemme rehdistä ja avoimesta johtamistavasta, jota vaalimme kaikessa toiminnassamme.