On-Time työnantajana

On-Timella käsi kädessä kulkevat vastuu ja vapaus. Haluamme olla vastuullinen työnantaja ja taata työntekijöidemme hyvinvoinnin. Meillä työn tekeminen on ihan oikeasti hauskaa.

Kasvuyrityksenä meillä on jatkuvasti haku päällä hyville tyypeille, eli jos meillä ei juuri nyt ole haluamaasi paikkaa julkisesti avoinna, lähetä avoin hakemus osoitteeseen hello@ontime.fi

› Tutustu tarinaamme ja henkilöihin On-Timen taustalla


7 teesiä, joita vaalimme

1. Ensisijaisesti etänä -periaate – Terästettynä toimistoilla parhailla paikoilla

Toimistomme sijaitsee ensisijaisesti Google Meetissä. Tapaamme verkossa päivittäin ja viikoittain. Lisäksi niille meistä, jotka haluavat työskennellä hyvin suunnitellulla toimistolla ja nauttivat tapaamisista kollegoiden ja asiakkaiden kanssa, meillä on ihastuttavat toimistot parhailla paikoilla Helsingissä ja Jyväskylässä.
Työroolit ja ihmiset eroavat toisistaan: arvostamme jokaisen erilaisia ​​vuorovaikutustarpeita ja työrauhaa. Siksi olemme valinneet joustavan lähestymistavan hybridityöskentelyyn, jossa yhdistämme luontevasti etätyön ja tapaamiset tarpeen mukaan rennon ilmapiirin toimistoilla, loistavilla paikoilla kaupunkien keskustoissa.

2. Kansainvälinen ihan käytännössä – pääkieli englanti

Jokapäiväinen työympäristömme on kansainvälinen ja työkielemme on englanti. Kollegamme eri taustoista ja kulttuureista ovat lämpimästi tervetulleita.

3. Kilpailukykyinen palkka – palkitsemme tulokset lisäansioin

Emme ole ensi kertaa rakentamassa menestyksekästä liiketoimintaa, joten voimme tarjota kilpailukykyisen palkan. Samalla uskomme myös, että upeista tuloksista pitää palkita lisäansioin. Siksi meillä on myös työkalut ja halu rakentaa lisäbonusjärjestelmiä ja kumppanuuspolkuja sitä janoaville. Vain sinun kunnianhimosi asettaa rajat.

4. Kasvatat takuuvarmasti työntekijäarvoasi

Kokemuksen kartuttaminen automaatiosta, robotiikasta, fintechistä, SaaS-liiketoimintamalleista ja kasvukeskeisestä start-up mentaliteetista lisää taatusti arvostustasi työmarkkinoilla. Meillä jokaisella on myös henkilökohtainen suunnitelma ja budjetti osaamisen lisäämiseen ja uralla kehittymiseen.

5. Jatkuva pyrkimys merkitykselliseen työhön

Koska toimimme automaatioiden parissa, on sanomattakin selvää, että haluamme tehdä päivittäisestä työstämme mielekkäämpää, helpompaa ja sujuvampaa automatisoimalla rutiineja ja käyttämällä huippuluokan työkaluja ja ohjelmistoja. Olemme kiinnostuneita digitaalisuudesta ja viestinnästä sekä työssä että vapaa-ajalla.
Automatisoimalla käytämme energiaamme mielekkäämpiin tehtäviin ja saamme aikaan tuloksia. Tapaamalla asiakkaita pääsemme kaikki näkemään, kuinka ratkaisumme mullistavat heidän työelämäänsä ja miten tuloksemme tekevät työstämme palkitsevaa ja liiketoiminnastamme kannattavaa.

Työkavereilla on iso rooli siinä, viihtyykö töissä. Palkkaamme henkilön aina ennen CV:tä. Ja koska arvostamme monimuotoisuutta, sinä voit olla vapaasti omanlaisesi, itsesi.

Teesit jatkuvat kuvien jälkeen

On-Time Rekry

6. Aito tuki

Haluamme tukea, auttaa, kuunnella ja rohkaista. Arvostamme huumoria ja haluamme varmistaa, että kaikilla menee hyvin. Toisilta (ja toisiltaan) oppiminen on tärkeää. Tiedämme, että ainoa tapa menestyä on tiimityö. Tämä on visiomme rehellisestä ja läpinäkyvästä johtamistyylistä ja se on mittapuu, jolla kaikkea toimintaamme mitataan.

7. Tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä

Joillakin meistä on perhe, toiset ovat sinkkuja, jotka rakastavat matkustamista. Olosuhteista riippumatta haluamme varmistaa terveellisen tasapainon työn ja vapaa-ajan välillä – koska ymmärrämme sen tärkeyden.