Tavoita. Sitouta. Analysoi. Toista.

Perinpohjainen tuotekehitys ja testaaminen ovat kirkastaneet meille parhaat käytännöt, joita hyödynnämme jokaisen asiakkaamme kohdalla. Oikeaan käyttöön valjastettuna alustamme on lähes täydellinen työntekijä, joka toimii huippuunsa viritetyn kellokoneiston lailla.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää »


Minkälainen alusta sinulle sopii?

Tarjoamme alustan käyttöösi joko avaimet käteen -palveluna tai pilvipohjaisena SaaS-ratkaisuna, johon saat käyttäjäoikeudet. Avaimet käteen -palvelussa kampanjoiden suunnittelu ja toteutus sekä analyysi hoidetaan puolestasi. Tee-se-itse-palvelumallissa saat koko alustan käyttöösi joko itsenäisenä ratkaisuna tai tämänhetkisiin järjestelmiisi integroituna. Sinä valitset.

Varaa 15 minuutin esittely, niin kerromme mikä ratkaisu on sinulle sopivin »

Aitoa automaatiota, aitoja säästöjä

Alustamme avulla on mahdollista tavoittaa vastaanottajat tismalleen asiakkuuden avainhetkillä. Se onnistuu automaation, eri viestikanavien, kuten tekstiviestien, sekä kattavien integrointimahdollisuuksien ansiosta. Yrityksesi saa monipuolista hyötyä kassavirtojen tehostumisesta, sopimusten tehokkaammasta uusimisesta ja mutkattomammista perintätoimista. Kyse on siis myös aidoista kustannussäästöistä.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää mahdollisista kustannussäästöistä »

Entäpä tietoturva ja yksityisyys?

Meillä on erittäin painavat syyt suhtautua vakavasti tietoturvaan ja yksityisyyteen. Asiakkaisiimme kuuluu merkittäviä rahoitus-, vakuutus- ja terveydenhuolto-alojen toimijoita, joille tietoturva- ja yksityisyyskysymykset ovat olennainen osa liiketoiminnan uskottavuutta ja toimivuutta. Vastaava huolellisuus kuuluu kaikkiin asiakassuhteisiimme.

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksista »