REKRY: Sales Executive (HAKU PÄÄTTYNYT)

Kiinnostaako sinua uudet teknologiat ja turhan työn automatisointi? Haluatko olla mukana mullistamassa ja helpottamassa yritysten ja ihmisten välistä viestintää? Rakastatko adrenaliinin virtaa, kun klousaat kaupat? Mahtavaa! Sinulla on mahdollisuus tehdä kaikkea tätä ja paljon muuta On-Timellä!

Vastuullasi on etsiä uusia asiakasyrityksia jotka haluavat olla edelläkävijöitä hyödyntäessään puhelurobotiikkaa viestinnässään. Rakennat luottamuksen Asiakkaaseen ja käyt neuvottelut itsenäisesti aina ensi kohtaamisesta sopimuksen allekirjoitukseen asti. Tarjoat Asiakkaille ainutlaatuista palvelua ja pääset kanssamme mullistamaan ihmisten ja yritysten välistä viestintää! Meillä on etuoikeus olla, ehkä jopa tämän ajan vaikuttavimman globaalin ja väistämättömän muutoksen ytimessä, robotisaatiossa.

Työtehtävä on pääasiallisesti Suomessa ja toimistosi sijoittuu Helsingin keskustaan, mutta olemme liikkuvaa sorttia ja etätyötä suositaan reilulla kädellä.

Etsimme sinua jos:

 • Olet hyvä tyyppi. Haluamme tehdä töitä vain hyvien tyyppien kanssa ja arvostamme myös asiakkaissamme tätä.
 • Sinulla on vaikuttava näyttö omista myyntituloksistasi aiemmissa myyntitehtävissä.
 • Pystyt luomaan suhteita ja lähestymään itsevarmasti C-tason päättäjiä.
 • Uusasiakashankinta tai kaupan klousaaminen on sinulle ”normaalia arkea”.
 • Osaat ja olet tottunut käyttämään monia eri kanavia tavoittaaksesi prospektisi.
 • Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja hyvää englantia.

On-Timellä työskennellessä sinun tehtäviisi kuuluu:

 • Myydä On-Timen palveluita uusille asiakkaille Suomessa.
 • Ymmärtää asiakkaan kipupisteet ja auttaa heitä ymmärtämään myös talouslukujen kautta palvelumme edut.
 • Ylläpitää myyntiputkeasi ja päivittää aktiivisesti asiakasportfoliotasi myynnin ennustettamiseksi.
 • Kerätä ja ylläpitää tietotaitoa olemassa olevasta palvelusta ja ideoida uusia palvelumalleja asiakkaiden tarpeiden mukaan.
 • Olla aktiivisesti mukana kehittämässä ja kasvattamassa On-Timeä.

Rekrytointiprosessi

Katselmoimme hakemuksia joka päivä heti niiden meille saapumisen jälkeen. Ensimmäinen haastatttelu toteutetaan videohaastattelun muodossa ja jatkon osalta otamme myös muuta tiimiä mukaan keskusteluihin. Tulemme palkkaamaan uuden henkilön heti sopivan osuman löytyessä. Työn aloitus olisi mahdollisimman pian.

Lisätietoja voit tiedustella soittamalla ma-pe kun sinulla on hyvä hetki.

Ketä me olemme

On-Time Euroopan ensimmäinen puhelurobotiikka-alustaa tarjoava yritys. Tarjoamme B2B SaaS palvelua, jolla asiakkaamme voivat automatisoida heidän viestintänsä aidosti monikanavaisesti. Toimimme Suomessa Jyväskylässä ja Helsingissä..

On-Timellä arvostamme vapautta vaikuttaa työmme sisältöön. Meillä on myös valta tehdä päätöksiä työmme sisältöön liittyen. Jotta vapautta ja valtaa on mahdollista käyttää oikein, ymmärrämme ja kannamme vastuumme yrityksen tavoitteiden ja tulosten saavuttamisesta.

Automatisoimme kaiken, jotta voimme aidosti keskittyä niihin asioihin, jotka eniten vaikuttavat todelliseen onnellisuuteemme.

Meillä vallitsee avoinkulttuuri ja jokainen meistä saa ja tulee puhua kenen tahansa kanssa, koska tahansa.

Tule mukaamme luomaan jotain täysin uutta ja jätä oma kädenjälkesi maailmalle yhdessä meidän kanssa!