Kuinka onnistut tuottamaan kiitettävän asiakaskokemuksen automatisoidulla palvelulla?

Automatisointi luo tehokkuutta yrityksille ja hyötyä asiakkaille, mutta kehnosti johdettu automaatiokokeilu herättää turhia kysymyksiä.

Automatisoinnin avulla on saavutettu upeita tuloksia proaktiivisessa asiakaspalvelussa, maksuliikenteen tehostamisessa ja monessa muussa käyttökohteessa.

Ratkaisut onnistuneeseen automatisointiin löytyvät keskittymällä asiakkaan tarpeisiin. Asiakasymmärryksen kautta tiedostamme luottamuksen merkityksen. Minkälainen vaikutelma palvelun luotettavuudesta syntyy asiakkaalle?

Meidän pitää myös pohtia realistisesti, mitä asiakas todellisuudessa hyötyy automatisoidusta palvelusta. Meidän täytyy uskaltaa olla rehellisiä itsellemme ja asiakkaillemme. Mitä teemme? Miksi teemme? Mitä asiakas hyötyy?

Kun edellä mainittuihin kysymyksiin löytyy kristallinkirkkaat vastaukset, ja joku älykäs vastarannan kiiski on opponoinut suunnitelmia ilman hyötykokonaisuuden romutusta, silloin on käyttökohde valmis.

Tällä kertaa lainaan Sfinski-nimisen, hieman tuntemattoman sankarin sanontaa: ”Jos epäonnistut suunnittelussa, suunnittelet epäonnistumista”.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä, miten onnistut asiakkaiden kanssa puheluiden automatisoinnissa.

Varaa maksuton 15 min etäkonsultointi tästä