Hyvän ja pahan taistelu

Hämähäkkimiehen setä antoi supersankarille monia ohjeita. Tärkein ohjenuora oli: suuri voima tuo mukanaan suuren vastuun. Sama oppi on viitekehyksenä jokaisessa Star Wars -elokuvassa. Käytätkö voimaa hyvään vai pahaan?

On valitettavaa lukea lehdistä uuden teknologian huonoista käyttötavoista tai jopa huijauksista. Olemme ymmärtäneet oman teknologiamme voiman sen synnystä alkaen. Aloitimme jo yrityksemme aikaisessa vaiheessa taistelun väärinkäytöksiä vastaan.

Koulutamme huolellisesti asiakasyrityksiemme robotinkäyttäjät. Tärkeänä ohjenuorana toimii meilläkin Hämähäkkimiehen sedän neuvo. Käymme läpi eettiset kysymykset, lakipykälät ja tiukat pelisääntömme, jotka pohjautuvat kuuntelijalähtöiseen puhelurobotin käyttöön. Teemme yhteistyötä ASML:n kanssa, jotta voisimme opettaa ihmisiä ja yrityksiä hyötymään uudesta teknologiasta oikealla tavalla.

On hyvin loogista, että uusi asia vaatii oppimista, ja siksi haluammekin toimia kuin kokenut Jedi-ritari toimisi. Haluamme jakaa tietoa ja osaamista eteenpäin.

Olemme myös perustaneet nettisivuillemme huijauspuhelulomakkeen, jossa ihmiset voivat ilmoittaa huijaus- tai väärinkäytösepäilyt puhelurobotiikassa. Pohjoismaiden johtavana SaaS -palveluntarjoajana koemme vastuuksemme pitää huolta myös koko markkinasta, jotta puhelurobotiikkaa hyödynnettäisiin oikein. Ohjaamme parhaamme mukaan nämä tietoomme tulleet huijauspuheluyritykset eri operaattoreille jälkikäsittelyä varten.

Yhdessä pystymme voittamaan taistelun näitä pimeän puolelle lipsuneita yrityksiä vastaan.

Jos haluat kuulla, miten voit hyödyntää mahdollisesti tehokkainta vastavuoroista viestintäteknologiaa oikein omassa yrityksessäsi, voit olla yhteydessä allekirjoittaneeseen tai varata alta esittelyn.

Varaa maksuton 15 min etäkonsultointi tästä