Avoin työpaikka: Senior Full Stack Developer / Puhelurobottikehittäjä (HAKU PÄÄTTYNYT)

Haemme nopeasti kasvavaan puhelurobotiikkayritykseemme Full Stack -kehittäjää. Vastuullasi on uusien ominaisuuksien kehittäminen Suomen johtavaan puhelurobottiin sekä taustajärjestelmien että käyttöliittymän osalta. Avullasi tulemme valloittamaan myös Euroopan markkinat. Tulet työskentelemään tiiviisti myynnin ja teknologiajohtajan kanssa.

Tarjoamme sinulle paikan monipuolisessa ja kokeneessa tiimissä, jossa työpäiviä värittää paitsi huumori, myös valtava innostus tehdä maailmasta parempi paikka vapauttamalla yritysten työntekijät yksitoikkoisista rutiinitehtävistä, jotka sopivat roboteille paljon paremmin.

Nykyinen teknopinomme on pääosin LAMP-pohjainen sekalaisilla muilla kilkkeillä höystettynä. PHP- ja JavaScript-osaamisella tai ymmärryksellä pääset pitkälle, mutta kokemus Laravelista ja Vuesta on eduksi. Emme kuitenkaan hirttäydy vanhaan, vaan myös uudet tuulet ovat suotavia. Jos sinulla on sattumoisin myös visuaalista silmää, osaamista DevOpsista ja/tai pilviarkkitehtuureista AWS:ssa tai GCP:ssa, niin et arvaakaan, kuinka innostuneita olemme sinusta jo nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa CTO Pasi Matilainen, puh. 0405757738. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja palkkatoiveesi osoitteeseen devirekry@ontime.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Keitä me olemme?

On-Time on Suomen ensimmäinen puhelurobotiikka-alustaa tarjoava yritys. Rakennamme B2B SaaS -järjestelmää, jolla asiakkaamme voivat automatisoida viestintänsä aidosti monikanavaiseksi. Toimimme ympäri Suomen ja toimipisteet meillä on Jyväskylässä ja Helsingissä.

Me On-Timellä arvostamme vapautta, valtaa ja vastuuta omaan työhömme liittyen. Meistä jokaisella on varsin kattavat mahdollisuudet tehdä päätöksiä omiin henkilökohtaisiin työskentelytapoihimme liittyen. Jotta vapautta ja valtaa on mahdollista käyttää oikein, ymmärrämme ja kannamme vastuumme yrityksen tavoitteiden ja tulosten saavuttamisesta. Koemme, että On-Timellä saamme tehdä töitä sellaisella alalla, joka meitä kiinnostaa myös työn ulkopuolella.

Meillä vallitsee avoin kulttuuri ja kannustammekin toisiamme jatkuvaan kanssakäymiseen niin työssä kuin sen ulkopuolellakin jokaisen henkilökohtaisten halujen ja tarpeiden mukaan.

Tule mukaamme luomaan jotain täysin uutta ja jättämään oma kädenjälkesi maailmalle yhdessä meidän kanssamme!