Tavoita asiakkaasi automaattisesti

Haluaisitko käyttöösi täysin automaattisen mobiiliviestintäalustan, jonka avulla tavoitat asiakkaasi ja saat heidät sitoutumaan brändiisi lukemattomilla eri tavoilla?

Voimme ylpeinä kertoa, että On-Time pystyy toimittamaan sen sinulle.Tuuttis on LähiTapiolan nopein

On-Timen tarjoama automaattinen puhelinpalvelijamme Tuuttis auttaa meitä pitämään huolta asiakkaistamme ihmiskollegoidensa kanssa. Tuuttis on hämmästyttävän nopea: se ehtii tavoitella tuhansia asiakkaita ihan muutamassa hetkessä, minkä ansiosta saamme tärkeät tiedonannot asiakkaillemme mahdollisimman nopeasti.

JUTTA JOFFELL, LähiTapiola

Jokainen tavoitettu asiakas on arvokas

On-Time-mobiiliviestintäalusta on jatkuvasti kehittyvä, monipuolinen ja helppokäyttöinen SaaS-ratkaisu, joka toimii kaikkikanavaisuuden – tarkemmin sanottuna omnichannel-ajatuksen – periaatteella.

Selkeän vision, vuosien kehitystyön ja yli viidenkymmenen eri käyttökohteen testaamisen myötä alustasta on kasvanut lyömätön työkalu kestävien ja kukoistavien asiakassuhteiden rakentamiseksi, asiakkuuden kaikissa eri vaiheissa.

Alustan puheluautomaatio pystyy soittamaan 5 puhelua sekunnissa, 300 puhelua minuutissa, 18 000 puhelua tunnissa ja yli kolme miljoonaa puhelua kuukaudessa. Puhelurobotti päihittää ihmisen soittotehokkuudessa yli 2 500-kertaisesti, minkä ansiosta muita työntekijöitä voi vapauttaa tärkeämpiin ja enemmän lisäarvoa tuottaviin työtehtäviin.

Haluatko tietää lisää?

Valtava määrä käyttötarkoituksia

On-Timen mobiiliviestintäalustaa käytetään esimerkiksi:

  • kyselyihin, gallupeihin ja tutkimuksiin
  • henkilöstöhallinnon prosessien tehostamiseen
  • rekrytointiin ja perehdyttämiseen
  • tiedottamiseen ja viestintään
  • maksumuistutuksiin ja perintätoimenpiteisiin
  • sopimusten uusimiseen ja asiakaskadon ehkäisyyn
  • asiakkuudenhoitoon ja ajanvarauksiin.