Kyselytutkimukset puhelimitse itsepalveluna

Tiedonkeruu on tunnetusti tutkimustoiminnan kipupiste. Tee se väärin ja tuloksesi ovat arvottomia. Kunnollinen tiedonkeruu on perinteisesti vaatinut huomattavasti sekä aikaa että rahaa.

Automaattiset puhelinhaastattelut ovat uusi ratkaisu tietynlaisten tutkimusten tiedonkeruuhaasteisiin.

Ennen kaikkea automatiikalla saavutetaan nopeutta tiedonkeruuseen: järjestelmämme pystyy soittamaan jopa 3600 tutkimuspuhelua tunnissa eli se tekee yhden soiton joka sekunti. Tällöin laajatkin kohderyhmät voidaan tavoittaa ennennäkemättömän tehokkaasti.

Myös kustannuspuolella saavutetaan etuja, sillä automaattisten puhelinhaastatteluiden veroton hinta on kiinteä 0,30 € per soitettava kohde kyselyn alkavaa viittä minuuttia kohti. Hinta on edullinen ja varsinkin ennustettava, kun verrataan perinteisiin henkilötyönä tehtäviin puhelinhaastatteluihin, joissa puhelukulujen lisäksi juoksevat palkat, sivukulut, vakuutukset ja tilavuokrat, laitehankinnoista puhumattakaan. Palvelumme käyttämiseen tarvitset ainoastaan tietokoneen, nettiselaimen ja mikrofonin.

Automaattinen puhelinkyselypalvelumme toimii alusta loppuun itsepalveluperiaatteella ja sopii hyvin niin yritysten, yhdistysten kuin yksityishenkilöidenkin käyttöön. Myös tutkimusyritykset käyttävät sitä työkalunaan. Lue lisää ja siirry palveluun tästä!

Kaikkiin tarkoituksiin ei tietenkään paraskaan palvelu sovi. Esimerkiksi erittäin laajat kyselylomakkeet ovat puhelimitse vähintään yhtä työläitä vastata kuin nettikyselyinäkin, mutta ehkä ne eivät aina ole tarkoituksenmukaisiakaan. Jos kuitenkin kaipaat apua kyselyiden suunnitteluun, voit olla yhteydessä meihin tai yhteistyökumppaneihimme.