Asiakkaidemme kokemuksia

Meillä on ollut etuoikeus auttaa useita toimialojensa johtavia yrityksiä ja organisaatioita tavoittamaan asiakkaansa uusissa kanavissa ja aikaisempaa tehokkaammin.

Kenties nopeammin kuin koskaan ennen

On-Timen kyselytutkimus on toteutettu teknisesti nopeammin kuin näitä tilastotieteellisesti päteviä tutkimuksia (niihin eivät kuulu uutissaittien nettikyselyt) kenties näillä leveysasteilla on koskaan tehty.

Markku Huusko, Uusi Suomi

Robotti sopi 11 tapaamista alle 3:ssa minuutissa

Sen lisäksi, että robotti sopi minulle 11 tapaamista alle 3:ssa minuutissa, myös arjen yhteistyö On-Timen kanssa on pelannut hienosti. Koska tulokset olivat todella hyviä jopa tapaamisten varaamisessa, todennäköisesti esimerkiksi asiakastyytyväisyyskyselyissä tulokset ovat vielä paremmat. Suosittelen!

Katriina Valli, AI4Value

Voin suositella On-Timea – ammattimaista toimintaa

Robottipuheluita kokeiltiin kartoittamaan asiakkaiden kiinnostusta palveluitamme kohtaan. Tarkoituksena oli helpottaa ja tehostaa myyjän työtä. Näen paljon mahdollisuuksia robotilla myynnin parissa, kunhan ei myyjänä.

Josefina Saarinen, PostNord Oy

Mielekäs ja toimiva työkalu henkilöstökyselyihin

Koin puhelurobotilla suoritettuun henkilöstötyytyväisyyskyselyyn vastaamisen ja sen läpiviemisen mielekkäänä. Vastaamiseen meni vain hetki aikaa ja tulokset olivat saatavilla saman tien.

Jukka Koski-Lammi, Fulmore Oy

On-Time puhelurobotti todella toimii!

Palvelu on nopea, tehokas ja luotettava. Suosittelen On-Timeä lämpimästi.

Kristina Pentti, Libera

Kuinka voimme auttaa? Ota yhteyttä

Jon-Erik Talvio
Chief Growth Officer
Tutustu tarkemmin
Dinny Harjula
Business Development Director
Tutustu tarkemmin
Jarno Niskanen
Business Development Manager
Tutustu tarkemmin