Ehdokas! Tiedätkö mitä kuntalaiset ajattelevat?

Mitkä aiheet ovat omassa kunnassasi tärkeitä kysymyksiä äänestäjille? Ovatko kuntalaiset puolesta vai vastaan? Miten puoluekannatus jakautuu sinun kunnassasi juuri tällä hetkellä?

Nämä ja monet muut kysymykset kaipaavat vastauksia ja nyt niitä saa, sillä nyt on ensimmäistä kertaa mahdollista toteuttaa tilastotieteellisesti päteviä, satunnaisotantaan perustuvia kyselytutkimuksia puhelinhaastatteluina kuntatasolla ja vieläpä edullisesti!

Kunnallisvaalitarjouksena soitamme puolestasi tuhannelle oman kuntasi asukkaalle hintaan 450 euroa (sis. ALV 24%)!

Tilaa oma tutkimuksesi klikkaamalla tästä ja toimi nopeasti, sillä kyselyitä voidaan toteuttaa rajallisesti.

Kyselyitä voidaan toteuttaa myös puolueiden paikallis- ja piirijärjestöille sekä paikallismedioille. Kyselyt ovat täysin luottamuksellisia ja tulokset annetaan ainoastaan tilaajan tietoon. Tulosten käyttöoikeus on vapaa eli ne voi halutessaan julkaista tai pitää vain omassa käytössä.