13.6.2015

Saitko tekstiviestin numerosta 045 7396 0528? Ei hätää!

Jos sait tekstiviestin numerosta 045 7396 0528 (tai kansainvälisessä muodossa +3584573960528), niin kysymyksessä oli On-Time Research Solutions Oy:n toteuttamaan kyselytutkimukseen liittyvä muistutusviesti tai joku muu asiakkaamme lähettämä tiedotusviesti.

Jos viestissä puhuttiin kyselytutkimuksesta, siihen vastataksesi toimi viestissä annettujen ohjeiden mukaisesti tai soita siinä mainittuun puhelinnumeroon. Puheluiden hinta on normaali paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu. Tekstiviestiin ei voi vastata.

Jos viestissä oli muu tiedote, toimi viestissä annettujen ohjeiden mukaisesti. Tekstiviestiin ei voi vastata.

Jos et vielä vastannut puheluun, niin voit halutessasi vastata kyselyyn soittamalla numeroon takaisin. Useimmat kyselymme sulkeutuvat 7 päivän kuluessa, jonka jälkeen takaisinsoittaminen ei johda kyselyyn. Numeroon soittaminen ei aiheuta ylimääräisiä kuluja, vaan sen hinta on normaali pvm/mpm.

Useimmissa kyselyissämme on käytössä uudelleensoitto-ominaisuus, eli saatat saada uuden puhelun samasta numerosta muutaman tunnin kuluessa. Vastaa vain, se ei maksa sinulle mitään ja vie vain pari minuuttia aikaasi. Joissakin kyselyissämme saattaa olla arvonta vastaajien kesken, mutta tästä mainitaan erikseen kyselyn alussa.

Kyselytutkimuksemme puhelut hoitaa automatisoitu järjestelmä eli robotti, joka kysyy ennalta nauhoitetut kysymykset ja kuuntelee vastaukset puhelimen numeronäppäimillä painettuna.

Haluatko tehdä oman puhelinkyselyn? Onnistuu, osoitteessa puhelinkysely.fi!