2.7.2013

Mielipidemittaukset

Mikä on puolueiden tai jonkin asiakysymyksen kannatus tänään ja uudelleen heti huomenna? Tai entä aamulla ennen tulossa olevaa suurta uutista ja illalla sen jälkeen? Mitä ihmiset ajattelevat jostain Suomessa tai maailmalla tapahtuneesta yllättävästä asiasta heti sen tapahduttua?

Vastaaminen edellä mainittujen kaltaisiin kysymyksiin luotettavasti on mahdotonta perinteisillä tutkimusmenetelmillä. Kattavien otosten, siis vähintään tuhannen tai ainakin viidensadan satunnaisen henkilön haastatteleminen henkilökohtaisesti tai puhelimitse kestää parhaimmillaankin useita päiviä ja käytännössä useimmiten muutamankin viikon. Lisäksi se on varsin kallista, eivätkä riittävät haastatteluvoimavarat käytännössä ole saatavilla lyhyellä varoitusajalla.

Nettimedioiden pikakyselyillä toki saadaan tuloksia nopeasti, mutta niiden luotettavuus onkin sitten hyvin kyseenalainen otosteknisistäkin syistä. Nettikyselyiden tulokset saattavat olla jopa päinvastaisia asianmukaisesti toteutettuihin tutkimuksiin nähden.

Tuloksia ajallaan ja edullisesti

On-Time -mielipidemittauksilla on sen sijaan mahdollista hankkia luotettavia tutkimustuloksia oikeaoppisesti muodostetuista laajoistakin otoksista hyvin lyhyessä ajassa. Automaattinen puhelinhaastattelujärjestelmämme pystyy soittamaan tuhansia puheluita tunnissa ollen välittömästi käytettävissä ja pitäen yksikkökustannukset silti alhaisina.

Lue lisää palvelustamme ja ota tarvittaessa yhteyttä. Voit myös ottaa tee-se-itse-palvelumme käyttöösi vaikka heti!