13.2.2015

Jäsenkyselyt

  • Tulokset nopeasti – jopa 3600 kyselyä tunnissa
  • Lisäksi tieto vastaajien tavoitettavuudesta – ketkä saatiin kiinni ja keitä ei
  • Postimerkkiäkin halvempi – vain 0,30 € (+ALV24%) per soitto (ks. hinnasto)

Kokeile maksutonta demoa tai ota käyttöösi 10 ilmaista kyselypuhelua täällä!

Jäseniltä saatavan palautteen ja heidän tyytyväisyytensä muutosten seuranta on tärkeä työkalu muun muassa yhdistysten ja osuuskuntien toiminnan ja palvelun kehittämisessä. Jäsenmäärän muutoksia ei ole useinkaan mahdollista yhdistää suoraan hyvään tai huonoon jäsenten tyytyväisyyten ilman sen asianmukaista mittaamista.

Perinteisesti jäseniltä on kerätty palautetta paperi- ja verkkolomakkeilla. Lomakkeet voivat kuitenkin olla vaivattomuutta kaipaaville jäsenille työläitä ja niitä täytetään harvoin, ellei luvassa ole palkintoa tai jäsenellä ole oikeasti asiaa organisaation johdolle.

Syvällisempien jäsenkyselyiden toteuttamiseen on käytetty myös perinteisiä puhelinhaastatteluita, mutta niiden toteuttaminen vaatii resursseja, aikaa ja rahaa. Automaattiset On-Time -puhelinhaastattelut korjaavat tämän ongelman olemalla nopeita, edullisia ja aina saatavilla.

Tuloksia edullisesti, ajallaan ja persoonallisesti

On-Time -jäsenkysely on kustannuksiltaan edullinen – jopa postimerkkiä halvempi – ja voidaan toteuttaa aina juuri haluttuna aikana.

Jäsenen saama puhelu tuntuu henkilökohtaiselta, kun soittajana on esimerkiksi yhdistyksen puheenjohtajan tuttu ääni, mutta silti jäsen voi antaa rehellistä palautetta, kun automaattinen järjestelmä käsittelee vastaukset luottamuksellisesti.

Määrämuotoisten kysymysten, kuten jäsenpalvelun tai toiminnan laadun arvosanan, lisäksi jäseniltä voidaan kysyä avoimia kysymyksiä palveluiden ja toiminnan kehittämiseksi.

Ylivertainen nopeus

Järjestelmämme ylivertaisen nopeuden ansiosta esimerkiksi neuvoa-antavan jäsenkyselyn voi toimittaa vaikka jopa yhdistyksen vuosikokouksen tauolla. Koska järjestelmämme soittaa jopa 3600 kyselypuhelua tunnissa, niin esimerkiksi tuhannen hengen yhdistyksen koko jäsenistölle soitettava kysely suoritetaan alle 20 minuutissa ja tulokset ovat saatavilla heti. Niitä voi jopa seurata reaaliaikaisesti kyselyn edetessä.

Tee kysely heti

Järjestelmämme toimii halutessasi kokonaan itsepalveluna, joten siirry palveluun tästä ja aloita jäsenkyselysi suunnittelu heti! Palvelua voi käyttää ilman rekisteröitymistä kyselyiden suunnitteluun ja testaamiseen.

Kysy lisää

Ota yhteyttä, niin voimme yhdessä suunnitella ja toteuttaa tarpeisiisi sopivan jäsenkyselyn vaikka samantien! Helppokäyttöisen järjestelmämme avulla voit ajaa kyselyitä jäsenillesi halutessasi vaikka päivittäin, viikoittain tai kuukausittain.